NL | EN
World Living Statues
festival

NK Living Statues 2022

 

De uitslag van het NK Living Statues 2022 is geworden
Profs
1 - Uit hetzelfde hout gesneden
2 - Maria
3 - Penny for your thoughts

Kids
1 - Harry Potter
2 - Vrouw Holle
3 - Mushroom Sisters

Dit is de Nederlands Kampioen 2022!

Het World Living Statues festival presenteert:
De beste living statues van Nederland strijden om de titel “Nederlands Kampioen”
Zaterdag 2 juli 2022 centrum Ede. De tijd is 16:30 tot 21:00 uur.

Het programma
Op zaterdag 2 juli zal vanaf 16:30 uur, op een duidelijk aangegeven  parcours in het centrum, doorlopend de uitbeelding plaatsvinden.
Prijsuitreiking zal tussen 20:30 en 21:00 uur plaatsvinden op het Raadhuisplein. De burgemeester zal de prijs uitreiken.

Kids Statues en workshop 28 mei
De mooiste Kids Statues zijn in de route te bewonderen. Alle kinderen die willen mogen zelf ook even meedoen, want er zal op 28 mei een gratis workshop worden gegeven door de professionals van het World Living Statues festival!

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op het Raadhuisplein van 20:30 tot 21:00 uur.  Alle deelnemers zijn nog een keer samen te bewonderen, waarna de kersverse Nederlands Kampioen bekend worden gemaakt.

De route
De looproute zal met pijlen worden aangegeven en voert door het centrum van Ede. Op diverse punten op het parcours kunt u deelnemers formulieren krijgen die tevens zullen fungeren als stembiljet voor het publiek. Deze stembiljetten dient u in de daarvoor opgestelde stembussen te deponeren.

Bezoekersinfo
Kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. In Ede Centrum is maar beperkte ruimte om te parkeren. Tijdens het NK Living Statues zijn er extra fietsparkeerplaatsen op de parkeerplaats bij het Raadhuis (ingang Burgerzaken). Kijk voor meer informatie op www.ede.nl/parkeren.