NL | EN
World Living Statues
festival

Prikbord

 

Het NK in Valkenburg zoekt kids

Op zondag 11 juni aanstaande is het NK voor Professionals in Valkenburg a/d Geul. Tijdens dit kampioenschap is er ook plek voor een aantal kids statues... Ben jij tussen de 8 en 16 jaar en lijkt het je leuk te midden van het 'Nederlandse neusje van de zalm' te acteren? Stuur dan snel je berichtje naar info@worldlivingstatues.nl. Je kunt tot 30 mei aanmelden.

Wil jij op 2 juli in Westerbork staan?

In het Drentse Westerbork vindt op zondag 2 juli 2017 het jaarlijkse Stiefkiekn plaats, van 11.00 tot 16.00 uur. Er is een categorie kids (voor kinderen van 8 t/m 15 jaar) en een categorie volwassenen (zowel amateurs als professionals).

Meer info vind je op www.stiefkiekn.nl. Via deze link kun je je ook aanmelden. 

Meedoen aan het Living Statue Festival Oss?

Op zondag 27 augustus 2017 vindt de 9de editie plaats van het Living Statues Festival Oss. De start is om 12.00 uur; het festival eindigt om 18.00 uur. Het organisatieteam zoekt nog living statues die willen meedoen. Er zijn vier categorieën: professionals, semi-professionals, amateurs en kids.

Meer informatie vind je op http://bit.ly/2pxr0rG. Via deze link kun je je ook inschrijven.

 

 

Wil jij ook iets plaatsen op dit prikbord dat nieuwswaardig genoeg is voor living statues? Stuur dan een mail met je korte boodschap naar prikbord@worldlivingstatues.nl.

De WLSF-organisatie behoudt zich het recht voor berichten zonder opgave van redenen te weigeren. Commerciële boodschappen worden op voorhand afgewezen.