NL | EN
World Living Statues
festival

Workshops

 

GRATIS WORKSHOPS ULTIEME VOORBEREIDING VOOR STATUES BY NIGHT EDE

Word jij ook een steengoed beeld?

  • zaterdag 30 juni Ede

Al vele jaren vormen levende standbeelden dé trekker in dorp en stad. Zo ook in Ede, waar op vrijdag 28 september  Statues by Night meet the Kids  gaat plaatsvinden. De verwachting is dat er ook dán weer duizenden bezoekers langs alle beelden schuifelen. En dit jaar zijn de Kids het middelpunt van Statues by Night. Jij kan daar dus bij zijn. Doe dan mee aan de workshop op 30 juni in Cultura Ede. Word jij ook een steengoed beeld en laat je je stilstaande kunsten zien aan duizenden mensen. Dat is toch super leuk. Doen dus.

De workshop is helemaal gratis, je hoeft geen enkele ervaring te hebben. Lijkt het je leuk. Gewoon inschrijven dan. En misschien wordt je wel net als Ferry Doedens, die ook ooit eens als kidsstatue begon een bekende acteur.

 

Wat leer je tijdens zo'n workshop?

Als je deelneemt aan de workshop kom je oog in oog te staan met Afke Westdijk, zelf veelvuldig internationaal kampioene en twee jaar geleden zelfs nog wereldkampioene! Zij gaat je leren hoe jij je al snel een écht levend standbeeld kunt voelen. Zo verklapt ze de kneepjes van het vak hoe je het beste stil kunt staan, waar je rekening mee moet houden, wat je moet doen met mensen die je proberen aan het lachen te brengen en, omgekeerd, hoe je je publiek aan het lachen kunt krijgen. Daarnaast geeft ze een heleboel tips and tricks hoe je je kleding kunt maken en op kleur kunt krijgen en vertelt ze alles over hoe je je het mooist kunt schminken.

De workshops staat op de rol voor zaterdag 30 juni aanstaande in Cultura Ede, Molenstraat 45, 6712 Ede. De deelnemers hoeven geen ervaring te hebben; zowel volwassenen als kinderen vanaf 8 jaar kunnen meedoen. Deelname aan de workshop, die duurt van 13.00 tot 16.00 uur, is gratis. 

Meer informatie en opgeven (let wel: het aantal deelnemers is beperkt) kan via info@worldlivingstatues.nl of (026) 363 50 84.