NL | EN
World Living Statues
festival

Workshops

 

Data workshops 'Word jij ook een steengoed beeld?'

  • 29 juni Cultura Ede 13:00 tot 16:00 uur
  • 30 juni Posttheater Arnhem 13:00 tot 16:00 uur

 

Al vele jaren vormen levende standbeelden dé trekker in dorp en stad. Zo ook in Ede en Arnhem, waar op vrijdag 4 oktober en zondag 6 oktober, respectievelijk Statues by Night en het WK World Living Statues gaat plaatsvinden. De verwachting is dat er ook dán weer duizenden bezoekers langs alle beelden schuifelen, zich vergapend aan deze bijzondere kunstvorm die door jong en oud en afkomstig uit binnen- en buitenland zal worden geshowd.

Ter voorbereiding hierop geeft het World Living Statues Festival ook nieuwe talenten de kans eens te ondervinden wat het betekent om een levend standbeeld te zijn. Daartoe wordt op zaterdag 29 juni in Ede en op zondag 30 juni in Arnhem een wel heel bijzondere workshop georganiseerd onder de verleidelijke titel: ‘Word jij ook een steengoed beeld?’ En voor de échte talenten zal er dan op 6 oktober een sokkel worden vrijgehouden, zodat ze hun kwaliteiten aan het veelkoppige publiek kunnen demonstreren. Maar ook zij die deze ambitie (nog) niet hebben en gewoon weleens willen ervaren wat er allemaal bij komt kijken, zijn van harte welkom. De workshop is geschikt voor jong en oud.

Deelname aan de workshop, die duurt van 13.00 tot 16.00 uur, is gratis. Er worden kortweg drie belangrijke thema’s behandeld: mimiek, kleding en schmink.

Meer informatie en opgeven:
(let wel: het aantal deelnemers is beperkt) kan via info@worldlivingstatues.nl of 026 - 3635084.