NL | EN
World Living Statues
festival

Workshops

 

Data workshops 'Word jij ook een steengoed beeld?'

  • 21 september Posttheater Arnhem 13:00 tot 16:00 uur

Al vele jaren vormen levende standbeelden dé trekker in dorp en stad. Zo ook in Ede en Arnhem, waar op vrijdag 4 oktober en zondag 6 oktober, respectievelijk Statues by Night en het WK World Living Statues gaat plaatsvinden. De verwachting is dat er ook dán weer duizenden bezoekers langs alle beelden schuifelen, zich vergapend aan deze bijzondere kunstvorm die door jong en oud en afkomstig uit binnen- en buitenland zal worden geshowd.

Ter voorbereiding hierop geeft het World Living Statues Festival ook nieuwe talenten de kans eens te ondervinden wat het betekent om een levend standbeeld te zijn. Daartoe zijn er op zaterdag 29 juni in Ede en op zondag 30 juni in Arnhem twee workshops georganiseerd onder de verleidelijke titel: ‘Word jij ook een steengoed beeld?’

Voor de kinderen en amateurs die hebben ingeschreven voor het festival en die toch nog de laatste tips willen voor hun optreden, maar ook voor nieuwe deelnemers, wordt er op 21 september nog een workshop in Arnhem georganiseerd!  De workshop is geschikt voor jong en oud.

Deelname aan de workshop, die duurt van 13.00 tot 16.00 uur, is gratis. Er worden kortweg drie belangrijke thema’s behandeld: mimiek, kleding en schmink. En alle laatste vragen over het optreden op 6 oktober worden behandeld tijdens deze workshop.

Meer informatie en opgeven:
(let wel: het aantal deelnemers is beperkt) kan via info@worldlivingstatues.nl of 026 - 3635084.